main logo
1134

Vedeta americană care nu știe cum să taie un castravete: Nu are semințe?

Kendall Jenner, sora lui Kim Kardashian, a devenit ținta glumelor după ce a încercat să taie un castravete. În cel mai nou episod al reality show-ului „The Kardashians” Kendall și-a vizitat mama și a încercat să își pregătească o gustare, dar nu a reușit să taie castravetele până nu i-a venit în ajutor bucătarul.

Vedeta americană care nu știe cum să taie un castravete: Nu are semințe?Foto: captură video

Inițial femeia a refuzat serviciile bucătarului familiei, însă modul ei de a felia castravetele i-au uimit pe fani, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

La scurt timp, aceasta a rugat să nu fie filmată de aproape, menționând că „îi este frică” și întrebând dacă leguma are semințe.

Mama ei încerca să cheme bucătarul, însă Kendall spunea că „se descurcă”. Într-un final, după ce a insistat de mai multe ori că reușește, sora lui Kim Kardashian a apelat la serviciile bucătarului, care i-a feliat castravetele.

Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar internauții s-au întrecut la ironii. Unii au spus că „s-au simțit superiori” când au văzut secvența video, iar alții au punctat că „de fiecare dată când simți că nu te pricepi la ceva, trebuie să o urmărești pe Kendall Jenner cum taie un castravete”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării