main logo
5583

Rodica Ciorănică a vobit cu ochii in lacrimi despre moartea fostului soț

Rodica Ciorănică și-a deschis sufletul într-un interviu realizat de Lili Lozan la Prima Oră. Jurnalista a vorbit despre familia sa, despre anii studenției, cum a început relația cu Sergiu Gavriliță și proiectul Vip Magazin.

Rodica Ciorănică a vobit cu ochii in lacrimi despre moartea fostului soț

Rodica Ciorănică a povestit cu sinceritate de ce a ales să înceapă un nou proiect și a avut un răspuns pentru cei care au judecat-o, transmite Știri.md cu referire la Ea.md.

„Sergiu era în anul 3 de facultate când am venit eu la universitate, era foarte suplu, frumos un fel de Mihai Eminescu. Era băiatul inaccesibil pentru mine, nici nu îndrăzneam să visez la el pentru că era foarte prietenos cu toate fetele, era confidentul fetelor din căminul 6”.

„O născusem pe Paula, voiam altceva și am zis că nu vreau să mă mai întorc să lucrez într-un ziar de știri, vreau să scriu despre partea frumoasă a lucrurilor. A durat vreo trei ani până s-a realizat visul. Am fost trei parteneri toți din căminul 6. Primul număr l-am făcut neavând o redacție fiecare lucra în altă parte și aveam doar o poștă electronică pe care se adunau materialele și pozele și le trimiteam la designer”.

„Undeva la Vip Magazin în ultimii ani nu mă mai regăseam din cauza faptului că noi cu Sergiu eram separați și era complicat să mai lucram împreună. Era foarte greu să mă accepte pe acolo să îmi accepte ideile. S-au terminat niște evenimente cu scandal pe care lumea le-a văzut și atunci am zis: „Merg să îmi fac revista mea”.

„Când a fost internat medicii au zis că mai are de trăit 2 zile, am ajuns imediat la el era… încă conștient și atunci mi-am zis că nu contează nimic din tot ce a fost între noi, supărările noastre, ura, durerile, am zis că o să fac tot ce pot ca să îl salvez. S-au implicat cei mai buni medici de la noi, dar i-au prelungit doar viața cu 5 săptămâni, dar a fost chin pentru Sergiu…”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării