main logo
906

Irina Rimes vrea să-și mute părinții în România: Le iau o căsuță mică undeva la Sinaia sau Predeal

După mai multe încercări de a cuceri publicul din România, Irina Rimes a reușit să devină celebră și extrem de iubită abia în 2016, când a lansat piesa „Visele”.

Irina Rimes vrea să-și mute părinții în România. MotivulIrina Rimes vrea să-și mute părinții în România. Motivul

Chiar dacă s-a acomodat cu greu în țara noastră, artista a ajuns să iubească Bucureștiul. Acum, Irina Rimes vrea să-și mute părinții în România, relatează libertatea.ro

La prima ei experiență cu România, Irina Rimes a avut „depresia emigrantului” și s-a reîntors în Republica Moldova doar după câteva luni. Artista nu s-a lăsat însă păgubașă, s-a reîntors în București și ușor-ușor și-a făcut un nume în industria muzicală de la noi. Atât de apropiată este acum de România încât spera ca în câțiva ani să reușească să-i aducă și pe părinții ei să fie mai aproape de ea. 

„Ei știu cât este de frumos în România. M-am gândit că atunci când vor ajunge la vârsta a 3-a, să le fac, nu știu cum să spun, să-i conving să se mute la munte. Undeva în Sinaia sau în Predeal. Să le iau o căsuță mică și să se mute acolo. Fratele meu nu se va muta pentru că el și-a făcut deja viața lui acolo, e contabil. E contabil șef la 21 de ani și se mândrește foarte tare cu asta. Are o iubită, are casă, el e foarte bine acolo unde e. Și mentalitatea lui este de așa natură: el e moldovean, moldovean. Nu e că nu vrea să plece, doar că cred că acolo este apa lui, acolo s-ar simți cel mai bine. Are niște valori foarte frumoase, valori care aici oamenii nu cred că le-ar înțelege neapărat sau nu pe toate”, ne-a povestit artista la „Interviurile Libertatea”. 

Chiar dacă Irina Rimes a fost în depresie atunci când a plecat din Chișinău este convinsă că părinții ei se vor acomoda mult mai repede, mai ales că intenția ei este să-i mute într-o căsuță în zona montană. 

„Vreau să-i aduc la munte pentru că ei iubesc muntele, iar când nu o mai avea ce să facă în Moldova, când doar își vor trăi bătrânețile, să le trăiască la munte”, a mai spus cântăreața.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării