main logo
820

Fetița cu cel mai frumos păr din lume face furori pe Instagram

Mia Aflalo are doar 5 ani și se mândrește cu podoaba ei capilară. Micuța nici nu știe să citească dar are peste 50.000 de urmăritori pe Instagram.

Fetița cu cel mai frumos păr din lume face furori pe Instagram

Cu un păr incredibil de lung și niște ochi verzi superbi, fetița, care locuiește cu mama sa în Tel Aviv, seamănă cu o păpușă. Haistiliștii sunt încântați să lucreze cu ea, mai ales că zâmebește la toată lumea și așteaptă nerăbdătoare să i se aranjeze părul, relatează Știri.md cu referire la tabu.ro.

Mia Aflalo are un păr cum rar s-a mai întâlnit la o puștoaică de vârsta ei. Coama de culoarea mahonului a făcut-o celebră în Israle și în cel mai scurt timp faima ei va depăși, probabil, și granițele țării.

Mia este o vedetă în devenire pentru că a apărut deja într-o revistă de modă prestigioasă. Părinții ei o susțin în carieră, deși sunt acuzați de internauți că-și exploatează copilul. „E ridicol ce îi fac copilului. Dacă ar fi fost a mea, nu i-aș face așa ceva”, a sărit cineva pe Instagram. Unii au mers până într-acolo, încât au îndrăznit să o critice pe mamă: „Ar trebui să încetezi să o mai expui și să o protejezi” a comentat altcineva.  „Nu este vorba doar despre prietenii pe care dorești să îi impresionezi. Există oameni răi peste tot, îi periclitezi viața, dar și sănătatea mintală de acum și viitoare”, a mai scris un internaut.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării