main logo
1606

Diadema creată de o moldoveancă va fi purtată de Jennifer Lopez

O diademă, creată de Lilia Carauş, o meşteriţă din Moldova, va fi purtată de faimoasa Jennifer Lopez.

Diadema creată de o moldoveancă va fi purtată de Jennifer LopezDiadema creată de o moldoveancă va fi purtată de Jennifer Lopez

Accesoriul, de culoare neagră, care valoarează 350 de euro, va străluci pe capul divei de la Hollywood, într-un videoclip, dar şi în cadrul unui concert, relatează Canal2.md

Stilistii lui Jennifer Lopez au găsit-o pe Lilia Carauş pe reţelele de socializare, aşa că au contactat-o şi au făcut o comandă de diademă pentru noul videoclip al interpretei.

„Eu de la început nu i-am dat prea mare importanţă, fiind la semafor am crezut că e un fake. Am vorbit cu Sonia şi când am înţeles că e aşa în starea de euforie am şi postat anunţul. Până acum am zis că nu îmi vine a crede, să vină ziua cea mare să o văd cu ea în cap după care dau petrecere”, a spus meşteriţa handmade, Lilia Carauş.

Meşteriţa a decis să nu ia niciun ban pentru accesoriu, pe care l-a făcut cadou lui Jennifer Lopez. Mai mult, ea a achitat din banii proprii şi seriviciile de transportare a diademei, care deja a ajuns la Los Angeles. Accesoriul a fost expediat şi face parte din colecţia nouă.

„Diadema am făcut-o în vreo două etape m-am apucat într-o zi la ea după care am mai lăsat-o, este câteva zile iar m-am apucat şi am dus-o până la capăt. Conţine nişte elemente foarte fixe şi ascuţite, este un metal negru cu pietre negre, baza argintie”, a menționat meşteriţa handmade, Lilia Carauş.

Lilia Carauş este cunoscută în rândul vedetelor din Moldova și România, dar nu s-ar fi gândit că diademele ei pot ajunge şi peste Ocean.

„La State niciodată nu m-am gândit la vedete din America să ajung, nu categoric. M-am gândit poate cineva din Europa, dar pentru mine era ca prioritate Delia, după Anda Adam. Beyonce aş vedea-o cu diademe, dar şi pe Rihana”, a afirmat meşteriţa handmade, Lilia Carauş.

Accesoriile moldovencei au fost purtate de Anda Adam, Bianca Drăgușanu și Andreea Marin. Lilia a deschis la Bucureşti un atelier, iar chiria unei diademe costă în medie 150 de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării