main logo
4025

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere cea mai sexy femeie din Moldova

Tânăra și-a organizat o petrecere de vis alături de oamenii ei dragi. Aceasta a hotărât să evadeze din rutina zilnică și a plecat în Odesa.

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere cea mai sexy femeie din MoldovaCum și-a sărbătorit ziua de naștere cea mai sexy femeie din Moldova

Olivia Manoli, care, potrivit revistei Vip Magazin, este ce mai sexy femeie din Moldova, a împlinit, de curând, 22 de ani. Și-a luat cele mai bune prietene ale sale și a plecat într-o minivacanță, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Fetele s-au distrat de minune, iar sărbătorita a ținut să-și împărtășească emoțiile cu internauții. A publicat videouri și poze din restaurant, dar și din hotel.

„Viața ta este atât de minunată, cât îți permite modul tău de gândire”, a scris omagiata în dreptul unei fotografii în care este înconjurată de flori și baloane.

Se pare că petrecerea a fost foarte veselă și memorabilă.

Olivia Manoli este ambasadorul brandului Guerlain în Moldova și consultant de frumusețe. Împreună cu mama ei conduc brandul Olly Dolly. În trecut, a lucrat însoțitoare de bord.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării