main logo
689

Anastasia Lazariuc își vede nepoții între două avioane. Cântăreața de 65 de ani are concerte prin Europa

Anastasia Lazariuc e o bunică atipică.

Anastasia Lazariuc își vede nepoții între două avioane

La 65 de ani, când alte femei, proaspăt pensionate, văd de nepoți, de casă și... de cratiță, ea aleargă de la un concert la altul, prin Europa, iar în puțin timp liber - practic, între două avioane, reușește să ajungă și la fiica ei, Ileana, pentru a-i vedea pe copiii acesteia.

Vârsta n-o determină pe Anastasia Lazariuc să încetinească ritmul. 

Frumoasa cântăreață, pentru care timpul pare să curgă invers, nu este doar una dintre cele mai frumoase bunici din showbiz, ci și una dintre cele mai active, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Interpreta ne-a mărturisit că toată vara a muncit, cântând la diverse spectacole, nu numai prin România, ci și prin orașe din Europa unde se află mulți români. Nu a simțit nevoia unei vacanțe, pentru că, aproape în fiecare deplasare s-a simțit ca-într-o vacanță – în afară de seara în care a avut spectacolul, și-a petrecut restul timpului relaxându-se, plimbându-se și vizitând locuri frumoase.

Nepoții? Îi vede, nu foarte des, dar nici rar. Pentru că-și permite să-și facă programul după cum vrea, nu cum îi dictează vreun impresar, își lasă câteva zile libere între spectacole și fuge acasă la Ileana și la Ion Țiriac jr să stea cu juniorii Alexandru, 10 ani, și Nicholas, 9 ani.

„Eu sunt șefa mea. Îmi fac programul așa cum consider. Sunt într-o continuă vacanță, mereu pe drumuri. M-am întors recent din Bologna, unde am cântat pentru românii de acolo. Am tot fost plecată, a fost bine, dar se putea și mai bine. Viața de artist este frumoasă, pentru că asta presupune nu doar să cânți, ci și să ajungi în diverse locuri. Acum, important este și să petrec cu nepoții mei, pentru că această perioadă trece foarte repede, ei cresc, se fac mari”, a declarat Anastasia Lazariuc pentru Libertatea.

Nu-i ia pe cei mici la spectacolele sale

Interpreta ne-a mai dezvăluit că n-are de gând să-i ia pe Alexandru și Nicholas la spectacolele sale, cum a făcut, în trecut, cu Ileana, când frumoasa ei fiică era mică:

„Destul i-am luat pe ai mei când erau mici. Ileana a crescut printre artiști. A crescut în culise. A învățat ce înseamnă viața de artist. De aceea și ea a fost artistă. A avut o copilărie foarte frumoasă. Acum e mamă, are alte priorități, dar niciodată nu poți știi ce-ți rezervă viitorul”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării