main logo
734

Vedeta care îi interzice fiicei sale de 3 ani să se uite la filme Disney

Disney se pregăteşte să lanseze o nouă adaptare a îndrăgitei poveşti pentru copii „Spărgătorul de nuci”.

Vedeta care îi interzice fiicei sale de 3 ani să se uite la filme Disney

Cu decoruri şi costume impresionante, filmul va fi lansat cu câteva săptămâni înainte de Crăciun.

O tânără vedetă în ascensiune joacă rolul principal, dar de pe afiş nu lipsesc nici numele mari, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

“Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri” e o nouă adaptare a poveştii din 1816 a lui Hoffmann. În noul film, o fată pe nume Clara caută cheia unei cutii care aparţinuse răposatei ei mame şi ajunge într-o misterioasă lume paralelă formată din patru tărâmuri.

Mackenzie Foy, model şi actriţă de numai 17 ani, are rolul principal. Ea împarte însă ecranul cu Hellen Mirren, Keira Knightley şi Morgan Freeman.

În timp ce promova filmul, Keira Knightley nu s-a sfiit să declare că sunt filme Disney pe care nu şi-ar lăsa fiica de trei de ani să le vadă, pentru că nu-i plac mesajele transmise.

“Nu e în regulă să aştepţi să te salveze un tip bogat. Trebuie să te salvezi singură. Nu, nu e niciodată în regulă ca un bărbat pe care nu-l cunoşti să te sărute când dormi, fără consimţământul tău. Nu e în regulă”, susține actrița.

Ca părinte e însă o mare admiratoare a unor filme ca “Moana”, “Frozen” sau “Inside Out”. Jurnaliştii au întrebat-o pe care listă ar include “Spărgătorul de nuci”.

″În acesta, Clara salvează lumea. Ea şi nimeni altcineva. Şi cred că e un lucru minunat de văzut pentru fetele mici”, a mai spus Keira.

“Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri” are pe coloana muzicală fragmente din Ceaikovski, dar şi piese interpretate de tenorul Andrea Bocceli şi fiul său.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării