main logo
476

Unii fani înrăiţi ai Game of Thrones au nevoie de consiliere psihologică

Au trecut opt ani de când a început Game of Thrones, dar parcă pentru unii fani au trecut prea repede.

Unii fani înrăiţi ai Game of Thrones au nevoie de consiliere psihologicăFoto: protv.ro

În Anglia şi SUA se au în vedere efectele pe care le poate avea acest sfârşit. Serialul reprezenta pentru mulţi fani înrăiţi un reper, o evadare din cotidian, iar acum...nu mai este, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Aşa că a fost creat un serviciu de consiliere pentru fanii Game of Thrones, astfel încât aceștia să poată vorbi deschis despre sentimentele care îi încearcă acum, că nu mai există niciun episod pe care să îl aştepte cu sufletul la gură. 

Mai mult, serviciul pune la dispoziţa doritorilor consilieri care sunt familiarizaţi cu povestea seriei, în aşa fel încât fanii să se simtă în siguranţă şi să se simtă înţeleşi. 

 Sesiunile de consiliere pot avea loc față în față, într-o întâlnire de grup, la telefon sau prin Skype și vor costa 20 de lire sterline pentru 30 de minute sau 40 de lire pentru o oră. 

Scopul sesiunilor este de a-i ajuta pe cei care au devenit prea atașați de poveste şi sunt afectaţi de sfârşitul ei sau de anumite întorsături de situaţie în serial. 

Lynette, un consilier al serviciului pus la dispoziţie fanilor, a declarat pentru CNN: 

“Ne uităm la seriale de genul acesta pentru a evada din cotidianul vieţii noastre şi a ne scufunda în “necunoscut”. Acesta e motivul pentru care uneori devenim dependenţi, pentru că poveştile pe care le privim le asimilăm şi devin parte din identitatea noastră.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării