main logo
1177

Un toreador din Spania a șters lacrimile unui taur înainte de a-l sacrifica

Mii de oameni au asistat la corida la care un toreador din Sevilla a șters lacrimile unui taur, înainte de a-l ucide în arenă. Momentul a fost surprins în imagini de martori și a făcut înconjurul lumii.

Un toreador a șters lacrimile unui taur înainte de a-l sacrifica

În timpul unei coride în arena „Real Maestranza” din Sevilla, matadorul Morante de la Puebla a fost surprins în momentul în care ștergea lacrimile unui taur rănit, înainte de a-l sacrifica, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

În timpul unei coride în arena „Real Maestranza” din Sevilla, matadorul Morante de la Puebla a fost surprins în momentul în care ștergea lacrimile unui taur rănit, înainte de a-l sacrifica. 

Momentul a fost filmat, iar imaginile au fost distribuite pe Internet de milioane de oameni din lumea întreagă. Gestul matadorului de 39 de ani a stârnit reacții dure din partea oamenilor.

„Doar o minte perversă şi foarte rea poate să tortureze un animal până când sângele îi curge pe picioare şi apoi să îi şteargă faţa cu o batistă”, a declarat Silvia Barquero Nogales, liderul partidului împotriva cruzimii faţă de animale din Spania. 

În iunie 2017,un toreador spaniol a fost ucis de taur după ce s-a împiedicat în ring. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării