main logo
657

Un profesor şi un elev s-au bătut în fața clasei

Profesorul de muzică Marston Riley, 64 de ani, a fost arestat sub acuzația de abuz asupra unui minor și provocare de răni corporale după ce s-a bătut cu un elev în sala de curs de la Maywood Academy High School din California.

Un profesor şi un elev s-au bătut în fața clasei

Altercația dintre cei doi ar fi pornit după ce profesorul l-a atenționat pe elev că nu poartă uniformă, deși în filmuleț studenții par să fie îmbrăcați fără să țină cont de vreun cod vestimentar, transmite Ştiri.md cu referire la libertatea.ro.

Elevul a ripostat la cele spuse de profesor și a făcut comentarii rasiste, aruncând spre el o minge de basketball. După mai multe injurii, profesorul a cedat și l-a luat la bătaie pe minor. Nici elevul nu s-a lăsat, fiind filmat și el în timp ce îi aruncă bărbatului câțiva pumni.

Unul dintre elevii prezenți la bătaie a spus că vina le aparține amândurora. Desigur, sunt unele voci care spun că este doar vina profesorului.

Marston Riley a fost luat imediat după incident în custodia poliției. Școala nu a luat deocamdată nicio măsură în ceea ce privește această situație, dar a transmis că un consilier va sta la dispoziția părinților și elevilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării