main logo
640

Un preot a găsit un plic cu 5.000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc

Un plic în care erau 5.000 de euro a fost găsit de un preot pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul ceremoniei care a avut loc cu ocazia vizitei Sanctității Sale Papa Francisc.

Un preot a găsit un plic cu 5.000 de euro într-o toaletă

Banii au fost predați polițiștilor, iar până joi nu au fost revendicați, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Un preot prezent, între invitații speciali, la ceremonia susținută de Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj, care a avut loc, duminică, a observat, căzut pe podea, un plic, în toaleta la care aveau acces doar o parte dintre invitații la eveniment amplasată special pentru VIP-uri.

Văzând că în plic se afla o sumă importantă, mai exact 5.000 de euro, preotul l-a predat imediat polițiștilor care asigurau ordinea, iar aceștia au început cercetările pentru a afla cine a pierdut banii.

IPJ Alba confirmă că o persoană din rândul pelerinilor prezenți la ceremonie a găsit și a predat polițiștilor respectivul plic cu bani iar suma nu a fost încă revendicată.

„A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conținea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informații despre acesta și despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării