main logo
4794

Un polițist, filmat cum doarme sforăind în timpul misiunii

Un agent de poliţie a fost filmat dormind în timp ce trebuia să fie „în misiune", adică să supravegheze traficul şi, eventual, să-i oprească pe şoferii care nu respectau normele de trafic.

Un polițist, filmat cum doarme sforăind în timpul misiuniiUn agent de poliţie a fost filmat dormind în timp ce trebuia să fie "în misiune".

În imagini se vede cum poliţistul „obosit” a deschis portbagajul maşinii sale şi s-a așezat acolo ca să se odihnească. Scenele au fost filmate pe un drum din Free State, din Africa de Sud, relatează Ştiri.md cu referire la libertatea.ro.

Deşi zgomotul predominant este cel al maşinilor care treceau prin zonă, se aude şi cum poliţistul sforăia! Cel care a filmat s-a apropiat de el, apoi a trecut de radarul pe care acesta îl pusese lângă maşină. 

Colegul său de echipaj oprise un participant la trafic şi îşi vedea de treabă. Cel care l-a înregistrat s-a mişcat pe lângă maşină, dar în cele circa 30 de secunde filmate, poliţistul obosit nu dădea semne că s-ar trezi. Nu se ştie cum s-a terminat această scenă mai puţin obişnuită. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării