main logo
385

Un polițist din Marea Britanie a fost mușcat de ureche de un hoț

Un bărbat din Marea Britanie a fost condamnat la 13 ani de închisoare, după ce l-a mușcat pe un polițist de ureche, în încercarea de a se opune arestării.

Un polițist din Marea Britanie a fost mușcat de ureche de un hoț

Într-un comunicat de presă, Departamentul de Poliție din Cheshire a precizat că Daniel Ward, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat la 13 ani după gratii și patru ani de perioadă de probă, după ce a pledat vinovat la acuzația că l-a rănit pe omul legii fără intenție, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

El fusese arestat în orășelul Runcorn, în apropiere de Liverpool, pe 14 decembrie 2018, pentru suspiciunea de agresiune, în legătură cu un jaf care avusese în același an, scrie Fox News.

Încercând să se opună reținerii, el l-a mușcat de ureche pe un polițist, care a avut nevoie de operație pentru a se asigura că nu își va pierde o bucată din ea, informează Sky News. Chiar și după ce a fost imobilizat, el a încercat să muște alți polițiști.

„Prin natura meseriei, ofițerii au de-a face cu situații violente, dar ideea de a fi agresați de cetățeni nu ar trebui privită ca ceva ce „face parte din meserie”. Astfel de incidente au efecte de lungă durată; nu numai pentru polițistul agresat și pentru cei dragi lui, ci și pentru colegi și pentru întreaga comunitate”, a precizat într-un comunicat detectivul Nathaniel Walkowiak.

Totodată, bărbatul a pledat vinovat și pentru jaf și pentru deținerea de arme de asalt în locuri publice, după ce doi adolescenți au fost nevoiți să le dea hoților bicicletele lor.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării