main logo
874

Un parlamentar sloven și-a dat demisia după ce a furat un sendviș. A spus că a fost ”un experiment social”

Un parlamentar sloven și-a dat demisia după ce a furat un sendviș dintr-un magazin. Politicianul spune că a vrut să facă ”un experiment social” supărat că angajații supermarketului nu l-au băgat în seamă și că s-a întors mai târziu ca să-l plătească.

Un parlamentar sloven și-a dat demisia după ce a furat un sendviș

Chiar el a făcut publică întâmplarea și a demisionat apoi din parlament din cauza reacțiilor negative, transmite Ştiri.md cu referire la libertatea.ro

Darij Krajcic, membru al parlamentului sloven, a declarat jurnaliștilor că a fost deranjat de atitudinea angajaților magazinului și a vrut să testeze securitatea acestuia, ieșind cu sendvișul fără să plătească. Nimeni nu și-ar fi dat seama dacă politicianul nu s-ar fi întors mai târziu, insistând să-l achite. Parlamentarul și-a cerut scuze spunând că regretă acest 'experiment social'. 

'Am stat vreo trei minute în fața tejghelei' a explicat politicianul la un post TV local, relatează bbc.com. 

'Nimeni nu a venit după mine, nimeni nu a țipat' a spus el, adăugând că angajații ar trebui să și privească către monitoarele camerelor de luat vederi amplasate pentru securitatea magazinului. 

Inițial, colegii săi de partid au râs de întâmplare, dar apoi liderul partidului Marjan Sarec List (LMS) a calificat acțiunile sale drept 'inacceptabile'.

'Și-a asumat răspunderea pentru faptele sale, depunându-și demisia' a declarat Brane Golubovic, președintele partidului aflat la putere în Slovenia. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării