main logo
862

Un medic a decis să renoveze spitalul unde lucrează din propriul buzunar

Un salon de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin are condiţii ca la hotel şi asta nu datorită conducerii instituţiei.

Un medic a decis să renoveze spitalul unde lucrează din propriul buzunar

Un medic kinetoterapeut din Drobeta Turnu-Severin vrea să schimbe condițiile în care sunt tratați pacienții la spitalul din orașul lui, motiv pentru care a renovat deja un salon din Secția Neurologie cu bani din propriul buzunar și promite să nu se oprească aici, transmite Știri.md cu referire la Cancan.ro

A rămas cu un gust amar când a vizitat-o pe bunica sa, internată în spital și atunci și-a dorit să schimbe măcar o parte din condițiile de acolo.

Silviu Gulei este kinetoterapeut în Drobeta Turnu – Severin. După ce a văzut condiţiile în care sunt internaţi bolnavii a decis să facă o schimbare.  Totul a început luna trecută când bunica lui a suferit un accident vascular și a ajuns la spital. A fost șocat când a văzut în ce condiții sunt tratați bolnavi în secția Neurologie și n-a rămas indiferent.

“Salonul era cu cearșafuri murdare, pereți decojiţi. Nu am putut să stau nepăsător la această situaţie”, spune tânărul.

A cheltuit până acum în jur de 9.000 de lei, la care se adaugă ore întregi de muncă pe care nu o regretă deloc. Nu este singura donație care a mers spre spitalul din Drobeta Turnu – Severin, iar medicii primesc cu brațele deschise voluntarii.

Spitalul din Drobeta Turnu – Severin are peste 1.100 de paturi și va intra în modernizare în această vară după ce autoritățile au reușit să atragă fonduri europene să-l reabiliteze energetic și să construiască o nouă Unitate de Primiri Urgențe.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării