453
0
Un medic a decis să renoveze spitalul unde lucrează din propriul buzunar
453
0

Un salon de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin are condiţii ca la hotel şi asta nu datorită conducerii instituţiei.

Un medic kinetoterapeut din Drobeta Turnu-Severin vrea să schimbe condițiile în care sunt tratați pacienții la spitalul din orașul lui, motiv pentru care a renovat deja un salon din Secția Neurologie cu bani din propriul buzunar și promite să nu se oprească aici, transmite Știri.md cu referire la Cancan.ro

A rămas cu un gust amar când a vizitat-o pe bunica sa, internată în spital și atunci și-a dorit să schimbe măcar o parte din condițiile de acolo.

Silviu Gulei este kinetoterapeut în Drobeta Turnu – Severin. După ce a văzut condiţiile în care sunt internaţi bolnavii a decis să facă o schimbare.  Totul a început luna trecută când bunica lui a suferit un accident vascular și a ajuns la spital. A fost șocat când a văzut în ce condiții sunt tratați bolnavi în secția Neurologie și n-a rămas indiferent.

“Salonul era cu cearșafuri murdare, pereți decojiţi. Nu am putut să stau nepăsător la această situaţie”, spune tânărul.

A cheltuit până acum în jur de 9.000 de lei, la care se adaugă ore întregi de muncă pe care nu o regretă deloc. Nu este singura donație care a mers spre spitalul din Drobeta Turnu – Severin, iar medicii primesc cu brațele deschise voluntarii.

Spitalul din Drobeta Turnu – Severin are peste 1.100 de paturi și va intra în modernizare în această vară după ce autoritățile au reușit să atragă fonduri europene să-l reabiliteze energetic și să construiască o nouă Unitate de Primiri Urgențe.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter