main logo
811

Un italian și-a mințit soția că a câștigat 5 milioane de euro la loto. Motivul este neașteptat

Bărbatul de 56 de ani a spus familiei că a câștigat la loto de teama ca soția și copiii să nu plece de lângă el. Pentru că nu avea cum să justifice faptul că banii câștigați nu intrau în cont, el a inventat o altă poveste.

Și-a mințit soția că a câștigat 5 milioane de euro la loto. Motivul

Pe 24 august, italianul de origine egipteană s-a prezentat la „Tenenza di Pero”, cazarma carabinierilor de lângă Milano pentru a denunța faptul că doi români înarmați cu un cuțit l-au băgat într-o mașină de lângă centrul comercial Bonola, l-au amenințat și i-au ordonat să le livreze cele 5 milioane de euro într-un cont. Apoi l-au lăsat să plece.

Căpitanul care a condus investigația, Giampiero Moro, a găsit mai multe lacune în povestea omului. Cu toate acestea, soția italianului a confirmat că l-a găsit pe bărbat acolo unde spusese după ce lipsise de acasă o zi întreagă, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Totuși, uitându-se la datele pe care le aveau despre cuplu, carabinierii au descoperit că femeia de origine marocană depusese, cu un an în urmă, o plângere pe numele bărbatului după ce acesta o lovise. Mai mult, loteria din Italia a dezmințit că bărbatul ar fi câștigat premiul cel mare.

Astfel, italianul a recunoscut că a inventat toată povestea pentru că soția lui era la un pas de divorț și îi era teamă să o piardă, potrivit rho.milanotoday.it.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării