main logo
2177

Un fotomodel din Rusia și-a ucis soțul într-o criză de gelozie

Lilia Sudakova, fotomodel de top din Rusia, a fost acuzată că și-a înjunghiat mortal soțul cu un cuțit de bucătărie, într-o criză de gelozie.

Un fotomodel din Rusia și-a ucis soțul într-o criză de gelozie

Lilia Sudakova, 26 de ani, l-a ucis pe Serghei Popov, 28 de ani, când acesta ar fi venit acasă cu o femeie pe care a întâlnit-o într-un un bar și i-a cerut să gătească pentru amândoi, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Lilia riscă până la 15 ani de închisoare, potrivit presei din Rusia.

Mama tinerei, Irena Sudakova, spune că aceasta a fost mult timp o victimă a abuzurilor soțului ei și că a acționat din instinct de autoapărare.

Lilia Sudakova a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția din Rusia, dar și în reviste din Italia, China și Japonia și a promovat un brand de îmbrăcăminte de lux din Rusia.

După incident, tânăra a chemat o ambulanță și Popov a fost dus de urgență la spital, unde a murit.

Ea a mărturisit că și-a înjunghiat soțul cu care era căsătorită de patru ani după ce acesta a venit acasă cu femeia cunoscută în bar și i-a cerut să le facă de mâncare.

Mama suspectei spune că soțul acesteia era beat și că a lovit-o. Insistă, însă, că nu a vrut să-l omoare și că totul a fost un accident.

După ce i-a cerut să facă de mâncare, bărbatul ar fi părăsit încăperea, dar s-a întors și s-a repezit spre soția lui, în momentul în care aceasta tăia legumele pentru o salată.

„În acel moment, ea a ridicat mâna și i-a înfipt accidental cuțitul”, a declarat pentru presa din Rusia mama modelului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării