main logo
664

Un fermier a făcut o barcă dintr-un dovleac uriaș de 410 kg

Un fermier din Tennessee a cultivat un dovleac cu o greutate de peste 410 kilograme şi l-a transformat în barcă, potrivit CNN.

Un fermier a făcut o barcă dintr-un dovleac uriaș de 410 kg

Justin Ownby a încercat în ultimii patru ani să îşi atingă scopul de a creşte un dovleac de 1.000 de livre (453 de kilograme), a declarat soţia lui, Christin, transmite Știri.md cu referire la news.ro.

Anul acesta, fermierul din Cleveland, Tennessee, a plantat o sămânţă luată din dovleacul care a doborât recordul anul trecut pentru Tennessee - de 1.700 de livre.

„L-a udat zilnic, l-a acoperit în timpul zilei, când era cald, şi s-a asigurat că nu ajung la el dăunătorii”, a mai spus ea. După ce s-a oprit din creştere, a fost cântărit. „Este cel mai mare pe care l-am crescut vreodată. Cel mai mare de până acum a avut 220 de livre (99 de kilograme)”.

După ce i-a extras seminţele, Ownby a decis să facă din dovleac ceva distractiv pentru copii. Astfel, l-a transformat în barcă. Soţia lui a publicat mai multe imagini pe Facebook.

Fermierul nu a participat cu dovleacul la târgul dedicat, pentru că familia are o călătorie planificată în aceeaşi perioadă, dar speră ca anul viitor să crească un dovleac şi mai mare, a adăugat soţia lui.

Luna trecută, în Illinois, au avut loc întreceri între dovleci transformaţi în bărci, participanţii folosind dovleci de 500 de livre.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării