main logo
916

Un deputat și-a pierdut familia după prăbușirea avionului

Parlamentarul slovac Martin Hrnko a scris pe Facebook că soția și cei doi copii ai săi se aflau în avionul prăbușit în zbor spre Niarobi în care au murit 157 de persoane.

Un deputat și-a pierdut familia după prăbușirea avionului

Parlamentarul a anunțat că soția, fiica și fiul acestuia se aflau la bordul avionului care s-a prăbușit duminică în timp ce efectua un zbor spre Niarobi. Niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supraviețuit. 

„Cu tristeţe profundă, vă anunţ că draga mea soţie Blanka, fiul Martin şi fiica Michala au murit în timpul dezastrului aerian din Addis Abeba, astăzi de dimineaţă”, a scris acesta pe Facebook, transmite Ştiri.md cu referire la evz.ro.

Avionul companiei aeriene Ethiopian Airlines cu destinația Nairobi, Kenya, s-a prăbușit, duminică dimineața. Anunțul a fost făcut de premierul etiopian, Abiy Ahmed.

Niciuna dintre cele 157 de persoane aflate la bordul avionului companiei Ethiopian Airlines prăbuşit în zbor spre Nairobi nu a supravieţuit, a anunţat duminică televiziunea de stat etiopiană, citată de agenţia DPA.

Pasageri de treizeci şi trei de naţionalităţi diferite se aflau la bordul zborului ET 302 între Addis Ababa şi capitala Kenyei, care s-a prăbuşit duminică dimineaţa lângă oraşul Bishoftu, la aproximativ 50 de kilometri sud-est de capitala etiopiană.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării