main logo
797

Un campion național și-a bătut iubita pentru că a postat o fotografie

O studentă din Brazilia a fost bătută sălbatic de logodnicul ei numai pentru că a postat pe Instagram o poză în care a apărut mai dezbrăcată!

Un campion național și-a bătut iubita pentru că a postat o fotografie

Melissa Gentz , 22 de ani, și-a făcut publică drama și a dezvăluit urmele teribilei agresiuni suferite în Florida, unde învață, împărtășind povestea cu cei 220.000 de fani ai săi, transmite Știri.md cu referire la ziarulnational.md.

„Mi-a spus că femeile care au iubiți nu pot să publice fotografii în care își arată sânii”, a mărturisit tânăra.

Erick Bretz, 25 de ani, campion național de motocross la doar 15 ani, multimilionar și fiul patronului celui mai mare lanț brazilian de supermarketuri, a amenințat-o, i-a cerut să șteargă fotografiile și mesajele primite, apoi a devenit extrem de violent.

A tras-o de păr, a strangulat-o cu picioarele (!), a lovit-o cu o sticlă în față, apoi a lovit-o cu picioarele. În imaginile postate de tânără se observă şi un smoc de păr smuls de Bretz în timpul atacului.

Poliția americană l-a ținut două zile în arest și l-a eliberat pentru o cauțiune de 60.000 $ pe fostul iubit al Melissei, și el student în Florida și angajat al unui Institut medical.

Melissa și Eric erau împreună de trei luni de zile, iar incidentul teribil a avut loc pe 23 septembrie, în timp ce se aflau în Florida.

Conform informațiilor făcute publice, se pare că tânărul se afla sub influența alcoolului și urma și un tratament pentru insomnie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării