main logo
2028

Un bărbat și-a dat soția în judecată după ce toți copiii s-au născut urâți

Femeile cu operații estetice pot fi extrem de frumoase sau atrăgătoare, dar ghinionul este că dacă or face un copil ce le va moșteni gena, nu va arăta deloc așa cum arată ea.

Și-a dat soția în judecată după ce toți copiii s-au născut urâți

Printr-o astfel de experiență a trecut un bărbat din China, căci acesta a avut un şoc atunci când s-au născut copiii săi, transmite Știri.md cu referire la Spynews.ro.

Orice bărbat îşi doreşte lângă el o femeie cu trăsături frumoase, dar mai ales cu gene bune. Un bărbat a avut un şoc atunci când s-au născut copiii săi, aceştia nu semănau deloc cu niciunul dintre părinți. 

Cu toate acestea, bărbatul din China și-a dat imediat seama care este problema în această ecuație: operațiile estetice ale soției sale.

Bărbatul şi-a dat în judecată soţia pe motiv că l-a minţit, iar judecătorii au decis că soţia trebuie să plătească suma de 120.000 de dolari despăgubire. 

Femeia a apelat la operaţiile estetice, acestea reuşind să îi schimbe complet înfăţişarea, iar copiii născuți de ea nu au făcut decât să „adune” toate genele mamei lor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării