main logo
800

Un bărbat, bătut crunt de culturista pe care voia să o agreseze pe stradă

Un bărbat din Dublin a fost bătut crunt de o femeie pe care a agresat-o pe stradă. Tânăra, o culturistă din Statele Unite, se afla în vacanță în Irlanda, când s-a văzut nevoită să se protejeze împotriva agresorului.

Un bărbat, bătut crunt de culturista pe care voia să o agresezeUn bărbat a fost bătut crunt de o culturistă.

Leanna Carr a declarat, pentru The Sun, că se plimba liniștită prin Dublin, când un bărbat a pipăit-o cu nerușinare. Tânăra a mai povestit că agresorul a început să râdă, spunându-i că „este americancă și sigur îi place acest gest”, scrie protv.ro.

După o astfel de umilință, femeia nu a stat cu mâinile în sân și l-a bătut pe bărbat. Ulterior, turista a povestit pe Twitter incidentul neplăcut, distribuind mai multe fotografii cu mâna sa iritată de loviturile aplicate. În fotografii se pot observa articulațiile pumnului înroșite.

Postarea sa s-a viralizat rapid, iar mii de internauți au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă.

În ciuda sperieturii puternice, femeia speră că experiența sa va atrage atenția asupra abuzurilor sexuale care au loc, zi de zi, pe străzi, incidente în care femeile cad pradă fără să vrea.

De asemenea, tânăra culturistă a mai adăugat că acest incident speră că le va determina pe tot mai multe femei să se înscrie la cursuri de auto-apărare pentru a se proteja singure în fața agresorilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării