main logo
5754

Un bărbat a revenit acasă după ce a fost înmormântat de rude

Un caz ieșit din comun a avut loc în Kazahstan unde un bărbat a fost inițial declarat decedat și chiar înmormântat de rudele sale.

Un bărbat a revenit acasă după ce a fost îngropat de rude

Tragicul acestei întâmplări este că totul a fost o eroare datorată autorităților, transmite Știri.md cu referire la b1.ro.

Un bărbat declarat mort şi care fusese chiar şi îngropat, a revenit acasă după două luni de absenţă. 

Bărbatul din Kazahstan, pe nume Aigali Supugaliev, în vârstă de 63 de ani, s-a întors acasă, la două luni de la propria înmormântare.

Acest caz este rezultatul unei încurcături făcute de autorităţi, care au descoperit un cadavru şi în urma analizelor, a reieşit că omul decedat era Aigali Supugaliev.

Corpul era într-o stare avansată de putrefacţie, iar rudele nu au putut să îşi dea seama dacă este bărbatul cu pricina sau nu. 

Astfel, această responsabilitate a cazut pe mâna autorităţilor, care l-au identificat greşit.

De fapt, bărbatul a fost la muncă în tot acest timp, dar nu a putut să anunţe pe nimeni, fiindcă locuia singur, în satul Tomarly, din Kazahstan.

În urmă cu 2 luni el s-a întâlnit cu un agricultor care i-a oferit de lucru la ferma sa. A plecat îndată la muncă, fără a mai anunţa pe cineva.

Familia vrea acum despăgubiri pentru eroare făcută de medici, dar şi returnarea pensiei omului pe care rudele au înapoiat-o statului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării