main logo
1224

Un bărbat a mărturisit că s-a săturat să mănânce carne de om. Descoperirea făcută de poliție

Anul trecut, un „vindecător tradițional” din Africa de Sud a intrat singur într-o secție de poliție și a mărturisit că s-a săturat de mâncat carne de om, relatează CNN.

Un bărbat a mărturisit că s-a săturat să mănânce carne de om

Polițiștilor nu le-a venit să creadă inițial, dar situația s-a schimbat după ce bărbatul le-a arătat într-o pungă pe care o avea la el un picior și o mână de om, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Apoi i-a condus pe polițiști într-o casă din localitatea Estcourt unde au fost descoperite alte bucăți de cadavre.

Cazul care a îngrozit Africa de Sud s-a încheiat miercuri când Mbatha, 33 de ani, și Lungisani Magubane au primit închisoare pe viață pentru crimă. Un al treilea bărbat a fost achitat în acest caz.

Mbatha, un „vindecător tradițional” din satul Esigodlwen, a fost cel care s-a predat anul trecut poliției. Bărbatul a fost găsit vinovat împreună cu un alt individ, Lungisani Magubane, de uciderea unei femei.

Victima, Zanele Hlatshwayo, a fost violată, ucisă și decapitată într-un ritual numit „muthi”, practicat de așa numiții ”vindecători” pentru ”noroc”. Apoi, Mbatha l-a obligat pe Lungisani Magubane să mânănce din organele femeii ucise.

Un al treilea bărbat a fost achitat iar un al patrulea s-a sinucis în închisoare înainte de judecarea cazului. Inițial șapte persoane au fost reținute în acest caz.

Cazul a luat o turnură și mai șocantă când s-a aflat că aproape o treime din satul Esigodlwen, cu 971 de oameni, dezgropase cadavre și mâncase din ele pentru a avea „noroc”.

Sătenii au recunoscut că Mbatha i-a pus să dezgroape cadavre și să mănânce din ele, iar lui să-i dea oasele. În timpul investigațiilor polițiștii au găsit 8 bucăți de ureche într-o oală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării