main logo
1115

Un autocar cu turiști ruși s-a răsturnat în Antalya: 3 morți și 16 răniți

Un autocar plin cu turiști ruși s-a răsturnat în Antalya după ce s-a ciocnit puternic de un zid de beton de pe autostradă: 3 persoane au murit și alte 16 au fost rănite, dintre care două se află în stare gravă, la Terapie Intensivă.

Un autocar cu turiști ruși s-a răsturnat în Antalya: 3 morți

Accidentul a avut loc în zona Side-Manavgat, în provincia Antalya, în jurul orei 18:00. Autobuzul cu 22 de turişti ruşi, printre care și 9 copii, se deplasa dinspre oraşul Manavgat spre aeroportul din Antalya după vacanță. La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanțe și poliția rutieră, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

Autocarul s-a izbit de separatoarele de drum și a intrat pe banda opusă înainte de a se prăbuși, potrivit agenției Anadolu. În urma izbirii de separatoarele de beton, trei persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite. Dintre acestea 2 erau în stare foarte gravă, internate la ATI, iar alte 5 erau în stare gravă.

Serviciul de presă al operatorului de turism a precizat că, printre cei 22 de turiști ruși, în autocar se aflau și 9 copii. 

„Toate victimele au fost duse la spitalele locale pentru ajutor medical", au declarat reprezentanții Consulatului General al Federației Ruse.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării