main logo
436

Un american și-a surprins soția cu un loz la loto de 1 milion de dolari

Un bărbat din statul american Virginia şi-a surprins soţia cu un tichet de loterie câştigător în valoare de un milion de dolari, pe care i l-a oferit acesteia drept cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Un american și-a surprins soția cu un loz la loto de 1 milion de dolari

Terry Mudd a cumpărat biletul după ce a uitat să ia ceva de pe lista de cumpărături şi l-a răzuit. Spre marea sa bucurie, bărbatul a descoperit că a câştigat premiul cel mare în valoare de un milion de dolari, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Mudd a decis să-şi surprindă soţia, Madonna, oferindu-i tichetul drept cadou de Valentine's Day, însă i l-a dat puţin mai devreme într-un plic pe care scria „pensionarea lui Terry+Madonna”, după ce s-au contrazis cu privire la finanţele lor.

Cuplul a optat să ridice banii în numerar - 657.030 de dolari după impozitare, în loc să primească toată suma de un milion pe o perioadă de 30 de ani.

Cei doi au cumpărat o rulotă şi au afirmat că plănuiesc să călătorească în ţară când vor ieşi la pensie, deşi niciunul nu intenţionează să se pensioneze în viitorul apropiat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării