main logo
2906

Ultimele clipe din viața unei femei, ucisă cu bestialitate de soțul său au fost filmate

O femeie din Brazilia a fost ucisă cu bestialitate de soțul ei.

Ultimele clipe din viața unei femei, ucisă cu bestialitate de soțul său

Autoritățile au reușit să recompună ultimele minute din viața femeii, urmărind imaginile din ultimele locuri pe unde femeia a fugit îngrozită de moarte, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Tatiane Spitzner, în vârstă de 29 de ani, a fost ucisă cu sălbăticie de soțul ei, Luiz Felipe Manveiler. Primele imagini arată mașina celor doi oprită în fața blocului unde locuiau, iar soții se certau și gesticulau. Următoarele cadre au fost surprinse într-o parcare subterană, informează thesun.co.uk.

Cei doi soți avuseseră o ceartă, iar în parcare femeia, realizând, se pare, pericolul care o pândea, a vrut să se ascundă de soțul ei. Omul a dibuit-o după un stâlp. Femeia a încercat apoi să scape cu fuga.

N-a reușit, fiindcă a fost prinsă de bărbat. Următoarele imagini sunt din liftul blocului în care locuiau. Femeia încerca disperată să scape, dar bărbatul continua să tragă de ea. Până la urmă, bărbatul a reușit să-și impună forța și a dus-o în apartamentul lor.

Se vede cum a fost aruncată de la etaj

Ultimele imagini au fost filmate de camera de luat vederi instalată la intrarea în bloc. Pe imagini, surprinse la aproximativ 20 de minute distanță de la cele din lift, se vede cum corpul femei a căzut pe stradă, fiind aruncat de la etaj de bărbatul furios.

Incidentul teribil a avut loc pe 22 iulie, la Guarapuava, în Brazilia. Autopsia a dovedit că femeia n-a murit din pricina căzăturii, ci era deja moartă când a fost aruncată de la etaj. Ea a murit strangulată.

Luiz Felipe Manvailer a spus, într-o primă fază, că s-a certat cu soția sa, dar aceasta a murit după ce s-a aruncat singură de la etaj! În apartamentul celor doi au fost găsite urme de sânge de la victimă.

Bărbatul lucra la o universitate locală, în timp ce soția lui era un avocat de succes. Cazul a șocat întreaga Brazilie, iar apariția filmului ultimelor minute din viața femeii a reaprins discuțiile despre violența domestică. Numai în 2017, peste 1.300 de femei au fost ucise în Brazilia de partenerii lor.

Prietenii cuplului au spus că femeia și-a avertizat amicii că soțul se comportă violent cu ea. Și în România a avut loc o crimă similară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării