main logo
336

Trump: Cei care critică conduita mea la summitul cu Putin sunt ipocriţi

Preşedintele SUA, Donald Trump, susţine că ar fi fost criticat de "presa ştirilor false" indiferent dacă ar fi fost dur sau nu în discuţiile de la Helsinki cu omologul său rus, Vladimir Putin, pe fondul criticilor că a sugerat că are încredere mai mare în Putin decât în serviciile secrete americane.

Trump: Cei care critică conduita mea la summitul cu Putin sunt ipocriţiTrump: Cei care critică conduita mea la summitul cu Putin sunt ipocriţi

"Am fost sever criticat de presa ştirilor false că am fost prea bun cu preşedintele Putin. În trecut, ar fi spus că este diplomaţie. Dacă aş fi fost vocal & rău, aş fi fost criticat că am fost prea dur. Vă amintiţi când au zis că am fost prea dur cu preşedintele Kim! Ipocriţi", susţine Trump într-un mesaj postat pe Twitter, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Preşedintele SUA care s-a întâlnit luni la Helsinki cu Vladimir Putin, la finalul unui turneu diplomatic în cursul căruia liderul de la Casa Albă a criticat în repetate rânduri aliaţii europeni ai Washingtonului, şi-a atras critici dure pentru că a sugerat că are încredere mai mare în preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, decât în evaluările serviciilor secrete americane privind ingerinţele electorale ruse.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării