main logo
5206

Trei bărbați au violat un copil de 13 ani. Scena a fost filmată

Un copil în vârstă de 13 ani a fost batjocorit de trei consăteni, iar un alt minor a filmat grozăvia şi a trimis imaginile colegilor lui, dar şi colegilor victimei.

Trei bărbați au violat un copil de 13 ani. Scena a fost filmată

Totul s-a întâmlat pe 27 octombrie 2018, în localitatea Pipirig.

Victima agresiunii nu a avut curaj să le spună părinţilor trauma la care a fost supus, însă profesorii minorului au observat că băiatul este cam abătut, transmite Știri.md cu referire la Antena3.ro.

Au avut abilitatea profesională să-l iscodească până ce le-a povestit toată tărăşenia. 

Profesorii de la Colegiul Tehnic Ion Creangă din Pipirig au fost cei care au alertat autorităţile, iar cauza a ajuns pe masa procurorilor din cadrrul DIICOT Neamţ, România.

Cercetările efectuate de oamenii legii au stabilit că totul s-ar fi întâmplat pe 27 octombrie 2018. Atunci, trei indivizi din localitatea Pipirig s-au întâlnit cu elevul de 13 ani căruia i-au pus gând rău. 

Agresorii în vârstă de 26 de ani, 20 de ani, respectiv 19 ani, au luat copilul şi l-au dus acasă la unul dintre ei, scrie monitorulneamt.ro.

Acolo s-au decis să-l batjocorească şi l-au obligat să întreţină cu toţi trei raporturi sexuale orale. 

Evident că băiatul s-a împotrivit, însă a fost ameninţat cu acte de violenţă şi depăşit numeric, dar şi fizic, nu s-a mai putut împotrivi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării