main logo
458

Tony Blair îndeamnă UE să-şi reformeze politica de imigraţie pentru a evita Brexitul

Fostul premier britanic Tony Blair a îndemnat, joi, Uniunea Europeană să modifice politicile în domeniul imigraţiei pentru a le permite cetăţenilor şi liderilor din Marea Britanie să se răzgândească şi să accepte rămânerea în Blocul comunitar.

Tony Blair îndeamnă UE să-şi reformeze politica pentru a evita BrexitulTony Blair îndeamnă UE să-şi reformeze politica de imigraţie pentru a evita Brexitul.

Liderii Uniunii Europene trebuie să lanseze iniţiative "pentru a ne ajuta să ieşim din impasul Brexitului", a declarat Tony Blair într-un discurs rostit joi la o reuniune a asociaţiei BusinessEurope desfăşurată la Bruxelles, transmite Mediafax.

"Europa ştie că are nevoie de reforme. Reformarea Europei reprezintă cheia pentru schimbarea deciziei Marii Britanii", a explicat Tony Blair, citat de cotidianul Le Figaro.

Politicianul laburist a exprimat convingerea că Marea Britanie poate fi convinsă să rămână în Uniunea Europeană dacă preocupările britanicilor, în principal în materie de imigraţie, vor fi atenuate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării