main logo
924

Tensiuni la Casa Regală a Marii Britanii: Meghan Markle a supărat-o din nou pe Regină

Războiul dintre Regina Marii Britanii și Meghan Markle continuă! Ducesa de Sussex a supărat-o din nou pe aceasta și a produs noi tensiuni la Casa Regală. Ce s-a mai întâmplat de această dată și de ce nu pot ajunge cele două la un numitor comun?

Tensiuni la Casa Regală: Meghan Markle a supărat-o din nou pe Regină

Prăpastia dintre Meghan Marke și Regina Elisabeta este din ce încă e mai adâncă, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

După multe dăți în care ducesa de Susex a preferat să nu asculte de regulile de zeci de ani ale Casei Regale, alt gest al proaspetei mămici a exasperat-o de-a dreptul pe suverană. 

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni jurnaliștii britanici informau că Regina a rămas foarte supărată pentru că Meghan și Prințul Harry nu au mai ajuns în vara aceasta la Balmoral, alt lucru a întunecat peisajul.

Toată familia ar fi trebui să participe în cursul săptămânii trecute la Jocurile din Highland, dar Meghan a sfidat-o din nou pe Regina Elisabeta și a preferat să petreacă timpul acela în Statele Unite ale Americii.  

Meghan Markle o sfidează din nou pe Regină. Ce gest a deranjatt-o la culme pe suverană? Meghan a făcut o mare gafă de data asta

Ce gest a supărat-o pe Regină?

Meghan a decis să plece în SUA pentru a urmări meciul jucat de buna sa prietenă Serena Williams, pierdut în fața Biancăi Andreescu. 

Suverana este din nou foarte dezamăgită de hotărârile la extreme pe care le ia Meghan și judecă mult nerespectarea regulilor care au existat dintotdeauna în Casa Regală a Marii Britanii, reguli la care s-au conformat toți, în afară de soția Prințului Harry.

Conform lui Duncan Larcombe, comentator regal, gesturile pe care le tot face Meghan sunt un privilegiu pentru Ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani. 

Kate Middleton nu s-a bucurat nicicând de atât de multă atenție din partea Reginei Elisabeta, pentr că ea a intrat în familia regală treptat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării