main logo
692

Ştefan Mandachi: Nu vreau să stau la doi metri sub pământ! N-am un singur centimetru de autostradă în Moldova

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a anunțat că a tipărit pe cheltuiala proprie trei milioane de afişe şi alte câteva milioane de şerveţele cu mesajul „România vrea autostrăzi!”. Afişele sunt livrate clienţilor restaurantelor sale din toată ţara.

A tipărit 3.000.000 de afişe cu România vrea autostrăzi. Pentru ce

Într-un articol pe blogul său, Mandachi a susținut că s-a săturat de vorbe şi scuze şi, din acest motiv, a decis să facă ceva concret, relatează Ştiri.md cu referire la b1.ro

„Conform statisticilor cei mai mulţi dintre ei mor în Suceava, judeţul în care locuiesc şi eu. Pe cale de consecinţă, eu trăiesc în cea mai riscantă zonă din Uniunea Europeană din punct de vedere rutier. Din două mii de oameni, măcar unul moare nevinovat pe drumuri! De ce să moară un om nevinovat din cauza drumurilor? Nu vreau să stau la doi metri sub pământ, aşa că mă întreb, în SRL-ul numit România, cine anume se face vinovat pentru că n-am un singur centimetru de autostradă în Moldova şi riscul de a deceda nevinovat în trafic este cel mai ridicat? Există vinovaţi cu nume şi prenume pentru toţi nervii pe care mi i-am făcut pe şosele de 15 ani de când am permis de conducere?”, a scris suceveanul, pe blogul său.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării