main logo
381

Soarta tatălui pozat jucându-se cu fetița lui chiar înainte de incendiul de la Notre-Dame

Un tată și fetița lui au declanșat un amplu interes online după ce au fost pozați jucându-se în fața catedralei Notre Dame din Paris, cu câteva clipe înainte de izbucnirea incendiului.

S-a pozat cu fetița lui chiar înainte de incendiul de la Notre-Dame

La 3 zile de la incendiu cei doi au anunțat că sunt bine și au mulțumit fotografului pentru ”poza frumoasă”, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

O turistă, Brooke Windsor, a fotografiat luni seara, cu câteva momente înainte de izbucnirea incendiului la catedrala Notre-Dame din Paris o scenă emoționantă cu un tată și fetița lui jucându-se în apropiere de monument.

În urma tragediei, fotografia a fost publicată pe Twitter unde s-a viralizat, având sute de mii de distribuiri și aprecieri. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu cei doi și dacă sunt bine.

Joi, tatăl l-a contact pe fotograf pe Twitter și i-a transmis că atât el, cât și fetița nu au pățit nimic și că îi mulțumește pentru frumoasa poză, dar vrea ca identitatea să nu-i fie dezvăluită.

”Căutarea a luat sfârșit. Poza a ajuns la tată și la familie. A ales să rămână anonim după tragedie și a scris: Mulțumesc din nou pentru fotografia frumoasă, îi vom găsi un loc special”. 

Mulțumesc la toată lumea care a distribuit această poză și pentru cuvintele voastre frumoase” a scris Brooke pe Twitter.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării