main logo
406

Și-a pierdut postul din FBI după ce i-a trimis amantei mesaje anti-Trump

Agentul special Peter Strzok a fost demis din FBI după ce i-a trimis amantei sale mesaje anti-Trump. "În fine", a transmis prin Twitter preşedintele american care l-a urmărit luni de zile.

Și-a pierdut postul din FBI după ce i-a trimis amantei mesaje anti-Trump

Aitan Goelman, avocatul agentului Strzok, a afirmat că bărbatul care a făcut parte din FBI timp de 21 de ani a fost demis, vineri, de către directorul adjunct al Poliţiei Federale, David Boedich, transmite Știri.md cu referire la romaniatv.net.

Avocatul fostului agent al FBI s-a arătat a fi consternat de verdictul dat clientului său, afirmând că aceasta este o măsură disciplinară "neobişnuit de severă". În schimb, Donald Trump s-a amuzat de toate acestea, împărtăşindu-şi bucuria pe Twitter.

"În sfârşit, agentul Peter Strzok a fost înlăturat. Lista militanţilor FBI şi DOJ (ministerul Justiţiei) nu face decât să se lungească. Și vom renunța oare la vânătoarea de vrăjitoare doar pentru că Strzok a procedat astfel? ", a spus președintele care vorbeşte şi despre ancheta condusă de procurorul special Robert Muller privind  interferența Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016".

Robert Mueller l-a înlăturat imediat pe Peter Strzok din echipa sa după ce au ieşit la iveală textele anti-Trump trimise amantei sale, în timpul campaniei.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării