726
0
Și-a găsit geanta peste 7 ani după ce a fost furată. Ce a găsit înăuntru
726
0

O femeie care și-a găsit geanta ce îi fusese furată în urmă cu șapte ani a rămas uimită să constate că în ea se aflau toate actele ei și 250 de lire ascunși în carnetul de cecuri.

Casa lui Parveen, în vârstă de 47 de ani, a fost prădată de un hoț în 2006, care a reușit să fugă cu geanta acesteia, transmite Știri.md cu referire la Antena3.ro

Deși femeia își pierduse de mult orice speranță de a-și recupera bunurile, șapte ani mai târziu a primit un telefon din partea poliției în care era anunțată că un muncitor care tundea tufișurile i-a găsit geanta, la doar 300 de metri distanță de casa ei.

Parveen a mers imediat să-și ridice geanta, iar când a controlat-o a constatat cu stupoare că în ea se aflau toate actele ei și 250 de lire care erau ascunși în carnetul de cecuri.

"Cred căhoțul a luat cu el o bancnotă de 20 de lire care se afla în portofel, după care a îngropat-o pe undeva și și-a văzut de drum. E clar că nu a mai stat să se uite și prin celelalte buzunare ale genții", a declarat Parveen.

Femeia mai spune că nici acum nu îi vine să creadă că și-a recuperat bunurile și că cel mai probabil un înger a avut grijă să vegheze asupra genții, până când și-a primit-o înapoi.

Citește și
article image
Hoț, căutat de poliție: A jefuit un tânăr pe o stradă din...
0
478
article image
Doi tineri din Fălești au explicat cum au furat bunuri...
0
182
article image
Un minor a furat un tractor și a dărâmat gardul unei...
0
486
article image
O femeie, reținută după ce a jefuit, alături de iubit,...
0
274