main logo
518

Sfârşit tragic pentru doi fani francezi, după ce ţara lor a câştigat CM 2018

Cupa Mondială a atras după ea un val de lacrimi de fericire, dar şi de tristeţe. Bulevardele şi străzile din Franţa au fost invadate de iubitorii fotbalului care au sărbătorit câştigarea turneului final.

Sfârşit tragic pentru 2 fani francezi, după victoria de la CM 2018Sfârşit tragic pentru fani francezi, după ce ţara lor a câştigat CM 2018

Nu toţi cei prezenţi au avut parte de o petrecere frumoasă. Potrivit dailymail.co.uk, în orăşelul Annecy, cunoscut drept Venţia din Alpi, un bărbat de 50 de ani şi-a găsit sfârşitul chiar la finalul meciului, Franţa - Croaţia 4-2.

De bucurie, francezul a sărit într-un canal, însă aterizarea i-a fost fatală, a căzut şi şi-a rupt gâtul, transmite Știri.md cu referire la Mediafax

În comuna Saint-Felix, a fost anunţat un alt incident tragic. Un bărbat de 30 de ani, care era la volanul maşinii, a pierdut direcţia din cauza bucuriei şi a intrat frontal într-un copac.

Au fost probleme şi în estul oraşului Lyon, unde sute de tineri au luat cu asalt străzile, au atacat maşinile şi au dat foc la coşurile de gunoi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării