main logo
674

Scandal în România: O femeie a făcut intervenții oftalmologice timp de 10 ani fără acte

Încă un scandal în sistemul sanitar din România. O femeie din Cluj-Napoca ar fi făcut intervenții oftalmologice timp de 10 ani la spitalul CFR din oraș, fără să aibă această specializare.

Scandal în România: O femeie a operat timp de 10 ani fără acte

A obținut-o abia în toamna anului trecut. Atât ea cât și soțul, oftalmolog la același spital, dețin și o clinică privată unde își trimiteau pacienții, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro.

Totul a ieșit la iveală după ce, zilele trecute, mai mulți pacienți s-au plâns. Așa s-a descoperit că doctorița ar fi fost și agresivă cu o pacientă.

Încă din 2008, femeia s-a dat drept medic oftalmolog și a făcut numeroase intervenții chirurgicale, deși nu avea aceasta specializare. A obținut-o abia în octombrie, anul trecut.

Acuzațiile nu se opresc aici, la spitalul CFR din Cluj-Napoca ea nu ar avea nicio formă de contract deși făcea chiar și operații. Cei doi aveau și o clinică privată unde trimiteau frecvent pacienți care plăteau sume uriașe pentru consultații sau intervenții.

Nici faptul că ar fi medic de familie nu poate fi dovedit. Managerul spitalului CFR nu a putut fi contactat, până acum, pentru un punct de vedere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării