main logo
427

S-au făcut milionari, vânzând câini bolnavi: Infractorii au fost arestaţi

Şase infractori, care au făcut milioane de lire sterline vânzând câini bolnavi, au fost reţinuţi după o anchetă de amploare.

S-au făcut milionari, vânzând câini bolnavi: Infractorii, arestaţi

Un grup de şase infractori din vestul Londrei a încasat 2,5 milioane de lire sterline vânzând peste 5.000 de câini bolnavi, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

O parte din membrii grupului au fost arestaţi şi condamnaţi la închisoare de tribunalul Isleworth. Cu toate acestea, veterinarul care a falsificat carnetele de sănătate ale animalelor a fost scutit de pedeapsă.

 Lui Daniel Doherty i s-a dat o condamnare cu suspendare de 12 luni. Inspectorul Kirsty Withnall, care a deconspirat grupul cu ajutorul Poliţiei Metropolitane, a declarat că vânzările au fost făcute online la preţuri de aproximativ 650 de lire fiecare. 

Mulţi dintre câinii recuperaţi au murit sau sufereau de probleme grave de sănătate. Puii de Terrier, Labrador şi Cavoodle au fost importaţi ilegal din Irlanda şi duşi în casele inculpaţilor, unde au fost ţinuţi în hale şi în garaje. 

O familie din Feltham a declarat că a trebuit să-şi pună pe picioare noul căţeluş după ce acesta a fost adus acasă. Câinele a fost operat, fiind dus pe jumătate mort la urgenţă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării