main logo
604

Rusia: Șeful diplomației britanice este o brută otrăvită de ură și răutate

Ministerul rus de Externe a declarat că șeful diplomației britanice, Boris Johnson, care a comparat Cupa Mondială din 2018 din Rusia cu Jocurile Olimpice din Germania nazistă, este o „brută” „otrăvită de ură și răutate”.

Rusia: Șeful diplomației britanice este o brută otrăvită de urăRusia: Șeful diplomației britanice este o brută otrăvită de ură

Cel puțin așa scrie în comentariului pe pagina de Facebook, postat de purtătoarea de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, potrivit paginaderusia.ro.

În postarea sa, Zaharova transmite fanilor sai impresia ca ”toate acțiunile Londrei” au apărut din senin și fără temei.

„Acum nu mai există nicio îndoială că toate acțiunile Londrei față de Rusia au legătură cu o tema – crearea imaginii de inamic, născocind în acest sens orice, chiar și motivele cele mai absurde. Este evident cursul politicienilor britanici spre completa boicotare a Cupei Mondiale din Rusia. Dac cu ce preț? Cu prețul provocărilor și al insultelor, al ciocnirii dintre țări și popoarele, subminând pacea și stabilitatea internațională? ”, a scris ea.

„Evident, el (Johnson) este otrăvit de ură și răutate, lipsa de profesionalism și, prin urmare, grosolănie. Mă tem să mă gândesc, dar acest om este un membru al conducerii politice a unei puteri nucleare, care are o responsabilitate deosebită pentru acțiunile în arena internațională și menținerea păcii“, a adăugat reprezentanta unei țari care, în ultimii 10 ani, a atacat și ocupat teritorii a doua țări vecine (Georgia si Ucraina).

Anterior, șeful diplomatiei britanice, Boris Johnson, a declarat că președintele rus Vladimir Putin își va face din Cupa Mondială de fotbal din această vară un motiv de glorie personala, la fel cum a facut și Adolf Hitler la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării