main logo
1080

Rusia: O mamă a încercat să-și vândă fiica de 13 ani unui pedofil

Caz șocant în Rusia unde o mamă, fostă concurentă la competițiile de miss, a încercat să vândă virginitatea fiicei ei de 13 ani pentru aproximativ 21.000 de euro.

Rusia: O mamă a încercat să-și vândă fiica de 13 ani unui pedofil

Un tribunal din Rusia a condamnat-o pe Irina Gladkikh, în vârstă de 35 de ani, la 4 ani și 6 luni de închisoare. 

Femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să vândă unui bărbat virginitatea fiicei sale de 13 ani, relatează Daily Mail.

Irina a zburat din Celeabinsk spre Moscova unde credea că se va întâlni cu pedofilul bogat care i-a promis 21.000 de euro pentru virginitatea fiicei ei, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Acolo s-a întâlnit însă cu un polițist sub acoperire.

Femeia, fostă concurentă la competițiile de frumusețe, a publicat pe internet poze cu minora în ipostaze sexuale și a obținut de la un medic un certificat care să ateste virginitatea copilei. Tânăra mamă a mai avut și două complice și și-a recunoscut fapta.

„Am venit la Moscova să cunosc un bărbat bogat care mi-a promis sprijin financiar în schimbul unor servicii sexuale din partea fiicei mele” a spus aceasta la proces.

Mama fost decăzută din drepturi, iar copila ei a ajuns în grija bunicii.

Cunoștinețele spun că Irina se îmbrăca mereu cu haine scumpe iar polițiștii au descoperit că atât femeia cât și cele două complice ale ei au practicat în trecut prostituția.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării