main logo
696

România: Bărbat ucis pe trecerea de pietoni de o șoferiță drogată

Un bărbat a fost accidentat mortal, sâmbătă, pe o trecere de pietoni din Târgoviște. La volanul mașinii se afla o șoferiță de 20 de ani, aflată sub influența drogurilor.

România: Bărbat ucis pe trecerea de pietoni de o șoferiță drogată

Accidentul a avut loc pe Calea Bucureşti din Târgovişte, cauza probabilă a accidentului fiind neacordarea de prioritate la trecerea de pietoni, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

„Din primele date, se pare că bărbatul se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, deplasându-se pe lângă bicicletă. Bărbatul a decedat. Autoturismul era condus de o tânără din Târgovişte. 

Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier″, a precizat IPJ Dâmboviţa.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Conducătoarea auto a fost condusă la spital unde, în urma efectuării unui test, s-a constatat prezenţa în urină a următoarelor: cocaină, THC (Tetrahydrocannabinol, n.r.)″, mai informează sursa citată. 

Astfel, şoferiţa de 20 de ani va fi cercetată şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării