main logo
868

Român din Italia, arestat după un selfie făcut cu mașina Poliției

Un român de 20 de ani, care trăiește în Italia, la Bologna, a fost arestat imediat după ce și-a făcut un selfie cu un teanc de bani în mână, în fața unei mașini de Poliție.

Român din Italia, arestat după un selfie făcut cu mașina Poliției

Scenele desprinse parcă dintr-un film de comedie s-au desfășurat în Piazza Maggiore din Bologna, unde Poliția organiza o acțiune cu caracter social, ocazie cu care a fost expusă și ultima achiziție, un Lamborghini Huracan, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Când a văzut mașina, românul - care era însoțit de un prieten de altă naționalitate, de 19 ani - nu s-a putut abține și și-a făcut un selfie cu ea.

Gestul lui a atras atenția polițiștilor din zonă și nu numai... Un câine polițist care participa la acțiune, antrenat să depisteze droguri, a alergat spre cei doi și a început să-i adulmece, iar acesta a fost semnalul de alarmă pentru ofițeri.

Cei doi tineri au fost imobilizați și percheziționați, ocazie cu care li s-a descoperit în buzunare 70 de grame de hașiș și câteva sute de euro, bani proveniți din vânzarea drogurilor. Ulterior a fost percheziționată și locuința celor doi tineri și s-au descoperit și acolo droguri și bani.

Românul și prietenul lui au fost arestați pentru trafic de droguri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării