main logo
469

Român arestat după ce a încercat să-şi violeze nepoata de 7 ani

Un bărbat de 30 de ani din Braşov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat să violeze o fetiţă pe un teren viran din oraş, dar a fost prins de un trecător care l-a imobilizat şi a alertat Poliţia.

Român arestat după ce a încercat să-şi violeze nepoata de 7 ani

Ulterior, anchetatorii au aflat că victima este nepoata suspectului şi are şapte ani.

Magistraţii Judecătoriei Braşov au arestat preventiv un bărbat de 30 de ani din localitate care a fost prins încercând să violeze o fetiţă pe un teren viran de pe strada Emanoil Bernfeld din municipiu, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Reprezentanţii Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Braşov au declarat, miercuri, că suspectul a fost prins de un trecător care a auzit ţipetele fetiţei. Martorul a reuşit să îl imobilizeze pe agresor şi a sunat la 112.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul este chiar unchiul fetiţei pe care a încercat să o violeze, iar victima are doar şapte ani.

Cercetările sunt continuate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

Totodată, Direcţia pentru Protecţia Copilului va face o anchetă socială pentru a stabili în ce condiţii este crescută fetiţa şi dacă este în siguranţă în familia sa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării