main logo
574

Răsturnare de situație în cazul tinerei înjunghiate mortal în Germania

Răsturnare de situație în cazul adolescentei românce care a fost înjunghiată mortal, luni, în orașul german Viersen, situat în apropiere de Düsseldorf.

Răsturnare de situație în cazul româncei ucise în Germania

Poliţia din Viersen a reţinut iniţial un bărbat turc în vârstă de 25 de ani suspectat că a ucis-o pe Iulia, o fată de 15 ani, de origine română.

Acesta a fost ulterior eliberat, iar poliţia a reţinut un al doilea suspect care este chiar fostul prieten al victimei, scrie stirileprotv.ro.

Tabloidul Bild scrie că în prezent principalul suspect este Matyu K., un adolescent în vârstă de 17 ani, bulgar de origine.

Potrivit presei germane, adolescentul s-a predat poliţiei, însoţit de un avocat. Matyu K. locuia împreună cu părinţii săi în Viersen şi, potrivit prietenilor Iulianei, dar pe care cunoscuţii o numeau Iulia, ar fi avut o relaţie cu aceasta timp de peste doi ani.

Victima s-a fi despărţit de el de curând din cauza drogurilor susţin părinţii fetei. Matyu se afla deja în atenţia poliţiei germane pentru trafic de droguri, furturi, atacuri şi conducerea unui vehicul fără permis.

„A fost împreună cu el aproape doi ani. S-au despărţit pentru că făcea trafic cu droguri”, a povestit tatăl fetei.

Potrivit Bild, suspectul a publicat pe Facebook, în februarie, un mesaj, decorat cu inimioare, în care o numea pe Iulia ”singura (femeie) pentru el”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării