main logo
640

Putin le-a explicat ucrainenilor cum să obțină paşapoarte ruseşti

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, referindu-se la decretul său privind eliberarea paşapoartelor ruseşti pentru cetăţenii regiunii Donbas, a declarat că Rusia nu are nicio dorinţă de a crea probleme Kievului, însă situaţia cu drepturile omului în Donbas depăşeşte orice limită.

Putin le-a explicat ucrainenilor cum să obțină paşapoarte ruseşti

Menţionăm că miercuri, pe site-ul oficial al Kremlinului, a fost publicat decretul preşedintelui rus privind simplificarea procedurii de obţinere a cetăţeniei ruse de către locuitorii din raioanele separate din regiunile ucrainene Doneţk şi Lugansk, transmite Știri.md cu referire la Rador.ro

„Nu avem nicio dorinţă de a crea probleme noii conduceri ucrainene, însă situaţia actuală, când oamenii care trăiesc pe teritoriile republicilor Doneţk şi Lugansk sunt lipsiţi de drepturile civile, întrece orice limită din punct de vedere al drepturilor omului. Aceştia nu pot să se deplaseze normal, nu pot să-şi îndeplinească cele mai elementare necesităţi şi nu pot să-şi realizeze drepturile lor elementare. Această problemă poartă un caracter pur umanitar” – a explicat Vladimir Putin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării