main logo
607

Presa rusă: Dmitrii Rogozin nu va face parte din noul guvern de la Moscova

Noul guvern de la Moscova se pare că nu-l va mai avea în componență pe Dmitrii Rogozin. Astăzi, în timpul discuțiilor cu fracțiunea Edinaya Rossia din Duma de Stat, Medvedev l-a propus pe Iurii Borisov la funcția deținută anterior de Rogozin.

Presa rusă: Rogozin nu va face parte din noul guvern de la MoscovaDmitrii Rogozin nu va face parte din noul guvern de la Moscova.

Ministrul Finanțelor din fostul cabinet, Anton Siluanov, a fost propus pentru funcția de prim viceprim-ministru, scrie deschide.md.

Vitalii Mutko va fi premier pe probleme de construcții. Viceministrul de Externe Dmitrii Kozak a fost propus la funcția de vicepremier care coordona activitatea energetică și industrială.

Dmitrii Rogozin era și reprezentant special al președintelui rus pentru problema transnistreană. În 2017, Rogozin a fost declarat persona non-grata în Moldova.

Astăzi președintele Vladimir Putin l-a desemnat pe Dmitrii Medvedev pentru un nou mandat de prim-ministru. Mâine Duma de Stat se va întruni în ședință extraordinară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării