main logo
632

Photoshop sau nu: Ochii unei vedete de pe Instagram îți joacă feste

Indiferent cât de vaste sunt cunoștințele tale de Photoshop, de multe ori, este imposibil să-ți dai seama dacă o fotografie a unei vedete este prelucrată sau nu.

Photoshop sau nu: Ochii unei vedete de pe Instagram îți joacă feste

Are 128.000 de urmăritori pe Instagram și cei mai mulți o consideră un influencer. În același timp, fotografiile online cu Maria Oz au devenit virale din cauza unui detaliu vizual fascinant, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Nimeni nu este sigur dacă fața ei care apare în fiecare colț al internetului este autentică sau a suferit modificări vizavi de dimensiunea ochilor. 

Nu ajută nici faptul că vedeta se promovează ca fiind artist vizual, un detaliu care trădează abilități avansate de Photoshop.

Maria Oz este din Ucraina și are niște ochi neobișnuit de mari. Mulți dintre urmăritorii ei sunt convinși că are cei mai mari ochi din lume. Dintr-un punct de vedere, fața ei pare desprinsă din animațiile manga. 

În toate pozele de pe profilul ei, ochii par, într-adevăr, foarte mari.  Există însă unele cadre care ridică întrebări serioase despre naturalețea dimensiunii lor.

Nu vom afla niciodată adevărul, decât dacă cineva o va întâlni în afara contextului virtual și al rețelelor sociale. 

Până atunci însă, este important de reținut că tânăra are totuși un trecut de manechin și fotomodel. Gâtul lung și ochii mari au facilitat probabil obținerea unor contracte din acel spectru de activitate.

Într-un interviu acordat publicației ucrainiene Beauty Hub, Maria Oz a povestit că a început să posteze în 2016, după ce și-a scos apendicita. Era plictisită după operație, așa că a început să gătească. 

Pentru că nu avea însă voie să mănânce foarte mult în acea perioadă, s-a reorientat până la urmă către producții foto și video. Între timp, calitatea conținutului care a ajuns online s-a îmbunătățit, iar acum este o vedetă în toată regula.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării