main logo
767

Pactul făcut în 2007 de Kate și William înainte de căsătorie

Expertul regal și biograful Katie Nicholl povestește în cartea sa „Kate: The Future Queen” ,despre pactul pe care Prințul William și Kate Middleton l-au făcut în 2007 cu privire la căsătoria lor.

Pactul făcut în 2007 de Kate și William înainte de căsătorieFoto: ea.md

În 2007, cei doi s-au despărțit pentru o scurtă perioadă, iar după împăcare, Kate și-a dorit o dovadă a implicării lui William în relația lor, chiar dacă acesta îi spunea că încă nu era pregătit să se căsătorească, transmite Știri.md cu referire la ea.md

Cei doi și-au sărbătorit împăcarea în 2007 cu o vacanță romantică pe Insula Desroches din Seychelles și au profitat de momentele romantice pentru a discuta despre viitorul relației lor. Potrivit lui Nicholl, cei doi au făcut atunci un pact cu privire la viitorul lor și căsătorie.

„Acolo pe insulă, William i-a promis lui Kate că se implică în această relație pe termen lung. Pentru prima dată ei au vorbit serios despre căsătorie și, cu oceanul în față și sub cerul nopții, ei au făcut un pact ca să se căsătorească”, se arată în cartea scrisă de Nicholl.

Potrivit unei persoane apropiate cuplului, cei doi au decis să aștepte până când amândoi se vor simți pregătiți ca să se căsătorească. „Ei nu au decis să se căsătorească atunci și acolo; din acest motiv au făcut acea înțelegere”, a spus sursa citată de Nicholl. „William i-a spus lui Kate că ea este aleasa, dar că nu se simte pregătit ca să se căsătorească. I-a promis că este implicat în relație și că nu o va dezamăgi iar ea, în schimb, a fost de acord să îl aștepte”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării