main logo
477

Orlando Bloom revine în teatru într-un spectacol în care va interpreta un asasin plătit

Orlando Bloom va reveni pe West End într-un spectacol de teatru în luna iunie, în piesa "Killer Joe", scrisă de Tracy Letts, în care actorul britanic va interpreta rolul unui poliţist care devine asasin plătit, informează Press Association.

Orlando Bloom revine în teatru într-un spectacolOrlando Bloom revine în teatru într-un spectacol în care va interpreta un asasin plătit.

În vârstă de 41 de ani, Orlando Bloom, unul dintre starurile trilogiilor cinematografice "The Lord of the Rings" şi "The Hobbit", va reveni astfel pe scenele londoneze după o pauză de 11 ani de la debutul lui în teatru, care a avut loc într-o reprezentaţie a spectacolului "In Celebration", de David Storey, scrie agerpres.ro.

În noua producţie teatrală, Orlando Bloom va juca rolul poliţistului Joe Cooper, care este angajat de familia Smith pentru a o asasina pe conducătoarea acesteia, cu scopul de a încasa banii prevăzuţi în asigurarea ei de viaţă.

Totuşi, lucrurile scapă de sub control după ce tânărul poliţist ajunge în locuinţa angajatorilor săi şi o cunoaşte pe fiica inocentă a familiei Smith.

Actorul american Matthew McConaughey a interpretat rolul principal într-o adaptare cinematografică a acestei piese de teatru, lansată pe marile ecrane în anul 2011.

Spectacolul de teatru "Killer Joe", regizat de Simon Evans, se va juca la Trafalgar Studios din Londra în perioada 18 mai - 18 august. O reprezentaţie pentru presă va avea loc pe 4 iunie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării